Kollagenpulver

Reparerar, återställer och bygger upp!

Hög proteinhalt (91 %)
 Från gräsbetande kor
✔ 100% hydrolyserat kollagen
✔ Kollagen typ I och typ III
✔ Paleo & keto
Neutral smak och doft
 Rik på glycin, prolin och hydroxyprolin
✔ Blandar sig utmärkt i kalla och varma drycker
 Fri från artificiella sötningsmedel & tillsatt socker
Fri från aromer, sojalecitin & färgämnen

✔ Fri från antibiotika & dopingklassade ämnen

CLEAN COLLAGEN  249 kr

En påse innehåller 500 gram

Clean Collagen kommer från kor som betar på naturliga betesmarker året om. Kollagenet är framställt genom enzymatisk hydrolys vilket möjliggör en produkt med oöverträffad löslighet i både varma och kalla vätskor. Molekylvikten för kollagenet i Clean Collagen är 3000 Dalton. Clean Collagen består huvudsakligen av kollagen typ I men även en liten del typ III.

Kollagen utgör 30-35% av kroppens protein vilket gör det till det största och mest förekommande proteinet i kroppen. Ordet kollagen kommer från det grekiska ordet för lim: kólla. Det är väldigt passande då det ibland kallas för ”limmet” som håller ihop kroppen på grund av att det existerar i så många olika vävnader. Kollagen återfinns i hår, hud, naglar, leder, senor och även i organ som hjärta, lungor och lever. 

Kroppen producerar själv kollagen, men en ständig nedbrytning av proteinet förekommer samtidigt. Nedbrytningen av kollagen fortsätter i samma takt men den egna produktionen av kollagen sjunker med en stigande ålder. 

Ursprungligen var benbuljong, hjärta, lever, senor och även hela kräftdjur mer förekommande i vår kost och det var på det sättet vi fick i oss det viktiga kollagenet. Många av oss äter inte dessa livsmedel regelbundet och får därmed i sig inga eller försvinnande små mängder kollagen via kosten. Clean Collagen är därför en ypperlig produkt för att återinföra kollagen i din kosthållning på ett enkelt sätt.

Maila gärna din beställning så meddelar jag när du kan hämta dina varor på Storgatsbacken 4b när det passar dig. Du betalar med kort eller swish i kassan när du hämtar.

Fyll i: