Öppet i butiken

ONSDAG 14.00-17.00

FREDAG 15.30-17.30

X

Jag har fyllt upp butiken med ett fåtal hälsosamma produkter som jag själv använder och bruka köpa över nätet. Nu finns dom här i Värnamo! Alla av högsta kvalité och utvalda för att behålla en allmänt vital hälsa utan att belasta varken människan eller miljön på negativt sätt.

 

Dessa tider står dörren öppen in till mitt behandlingsrum där butiken finns och jag är här för att hjälpa dig. Samtidigt kan du boka tid för att fixa dina bryn och fransar eller titta förbi på drop in om du har tur. Du få inte har bråttom för jag kan komma att avbryta och hjälpa en kund som vill handla under tiden. Då ligger du varmt och skönt och passar på att kopplar av en stund.

X

Övriga tider under veckan kan du boka ”Privat shopping” i min vanliga bokningskalender på Boka Direkt. Då ser du de 15-minuterspauserna jag har mellan behandlingar. Vet du vad du behöver kan du boka en sån tid, men då har jag ingen möjlighet att göra någon rådgivning.

X

Det går bra att göra en beställning på mail: ylva@ylvamasserar.se. Då svarar jag dig när din order står i kassan för avhämtning när det passar dig. Frisörerna hjälper dig att betala i kassan.

X

Välkommen in 🙂

X