Klassisk massage

Att ha en bra syresättning i muskulaturen är en avgörande faktor för ditt välbefinnande. Men hur får man det då?

MASSAGE ökar muskelns syresättning lokalt men startar också igång utränsning av slagg- och sjukdomsalstrande ämnen i hela kroppen. Massage påverkar musklernas spänning, elasticitet och rörelseförmåga och skapar ökad rörlighet i dina leder.

RÖRELSE ökar andningsfrekvensen som för in nytt syre och näringsämnen i muskler, broskvävnad, ligamenten och organ. Rörelse minskar också skadlig belastning av stress, som är det klart största hotet mot vår hälsa.

RIKTIG MAT och rent vatten i lagom mängd med stor variation av råvaror, naturligt producerad och lagad från grunden ger dig alla vitaminer, mineraler och energiämnen som behövs vid uppbyggnad av alla kroppens strukturer och skapar balans för varaktig hälsa.

Jag behandlar och förebygger de muskelspänningar som ofta uppstår vid statisk belastning, dålig cirkulation eller överansträngning. Efter ditt önskemål och individuella behov behandlar jag med djupgående eller avslappnande klassisk massage.

 

Att mjuka upp muskulaturen kan kännas helt fantastiskt och dessutom frigörs massor av må-bra-hormoner!

Jag är även spa-terapeut och utför några behandlingar som ger mervärde till din massage.

KROPPSSKRUBB 60 minuter. Inleds med en skrubb på hela kroppen som direkt ökar cirkulationen och avlägsnar det torra ytskiktet på huden så de näringsrika ingredienserna i bodylotion och massageoljan kan absorberas bra i den efterföljande massagen.

ANTI-STRESS 45 minuter. Fokus ligger på att släppa spänningar i skuldror, hals och nacke. Spänningar i detta området skapas av långvarig stress (både aktiv och mental) och ger en dåligt fungerande andning. Avslutas med skalpmassage och en lätt massage i ansiktet som stimulerar lymfflödet. Detta är en riktigt avslappnande behandling!