Bokningen är fylld med lediga tider!

Så, nu är det fullproppat med lediga tider för första halvåret på 2020. Innan du bokar, skrolla gärna genom alla mina tjänster på Boka Direkt. Kanske hittar du något nytt som verkar intressant. Välkommen in till mig!

Justerade priser

Alla tjänster har justerade priser från och med 1 december. Du som redan har en tid bokad 2019 betalar så klart det tidigare priset.

Presentkort

Jag kommer endast sälja 25 presentkort under december. Detta för att befintliga stamkunder ska hitta tider i bokningen under nästa år. Presentkorten köper du ENDAST av mig under butikens öppettider (ej beställning via mail eller köp av mina frisörskollegor).

Presentkort för köp av ekologisk hudvård finns det inga begränsningar på, och det är en bra present att få; förbrukningsvaror som är snälla mot både människan och miljön. Kolla in priser och produkter HÄR.

Nya tjänster

Kanske hittar du något nytt som tilltalar dig. Läs till exempel om Personlig Träning, Mobilisering av Bröstkorg eller Livsstil.

Nytt i butiken

Jag håller som bäst på att sälja ut delar av Maria Åkerbergs ekologiska hudvård till 20% rabatt tills allt är slut. Utförsäljningen gäller kroppsvård, makeup, baby, sol och hårstyling. Fortsättningsvis kommer du att kunna beställa hem det du behöver genom mig, med lite framförhållning. Då ger jag dig en viss rabatt på de produkter jag saknar i min butik.

ALLA produkter för ansiktsvård KOMMER ATT FINNAS KVAR med fullt sortiment.

Detta gör att det kommer bli plats på hyllan för andra spännande hälsosamma saker som är mina favoriter. Bland annat ekologiska frön för groddning och groddburkar som jag ska ta hem snarast.

Jag kommer stänga butiken på måndagar.

Öppettider blir onsdagar 14-17 och fredagar 15.30-17.30. Som vanligt kan du då boka tid för att fixa bryn och fransar. Vill du göra detta i samband med en annan behandling så kolla med mig innan bokning så gå det säkert att ordna.

Datum för workshops

Workshop Egenvård Lymfsystemet: 9 februari och 19 april.

Workshop Ekologisk Hudvård: 4 februari och 2 april.

Är ni en egen grupp vänner eller kollegor som vill ha en workshop så kommer vi överens om ett datum som passar. Maila förfrågan till ylva@ylvamasserar.se

Så, då jag hälsar dig varmt välkommen in i ett ännu mer fantastisk år än det som varit 🙂