Bokningen är uppfylld med tider!

Nu så ligger det uppfyllt med tider att boka från januari till juni.

Gå direkt till bokningen HÄR.

NYHET

Missa inte att titta bland alla tjänster, här finns en bra mix att välja mellan. Klassisk massage, lymfmassage, ansiktsbehandling och workshops t.ex. En nyhet är bryn- och fransfärgning med plock/vax. Jag gör detta endast under butikens öppettider så dörren är öppen ut mot frisörerna. Räkna med att jag kan behöva gå ifrån och hjälpa till med rådgivning medans du ligger kvar varmt och skönt under filten under tiden.

(Tider för ansiktsbehandling hos Fruzsina och alla workshops ligger inte upp ännu. Det kommer)

KOMBO-BOKA

Du har väl sett att du kan klicka på ”kombo-boka” (bredvid knappen för avboka). Då kan du t.ex lägga till en Moist Boost till ansiktet direkt efter din massage. Hör av dig om du vill ha hjälp med detta första gången.

PRIVAT SHOPPING

Du vet väl att du alltid kan boka en ”privat shopping” om du har ärenden på stan under dagen och vill komma in utanför mina vanliga öppettider i butiken. Tjänsten ligger högst upp i bokningen. Väljer du den kommer luckorna (15 min) mellan mina behandlingar upp. Har du ett någorlunda snabbt ärende kan du komma in då.

Jag alltid öppet i butiken:

Måndag 12.30-14.30 • Onsdag 14.00-17.00 • Fredag 15.30-17.30

Jag finns i behandling:

Måndag-fredag 8-17 varje vecka. Udda veckor tisdag och torsdag har jag öppet till 19.

Före jul har jag extra öppet fredag 21/12 14.30-19.00 och på lördag 22/12 11.00-15.00.

Se de extra fina erbjudanden för julen HÄR. Presetkort fixar jag ju också så klart!

OPTIMUM TRÄNARE

Under våren kommer jag ta klivet ett steg till och lära mig djupare om kroppens biomekanik och gå en utbildning till Optimum Tränare hos Markus Greus. Med Optimum Metoden söker vi tillsammans av kroppens nuvarande funktion, för att du med specifik behandling och träning ska återgå till ditt naturliga rörelsemönster och bli av med kronisk smärta.

Läs mer om Optimum Metoden HÄR.

Dom har också en kanal på youtube som du hittar HÄR.

ÖKAD CIRKULATION OCH IMMUNFÖRSVAR

I januari avslutar jag en sjukt spännande kurs hos Anders Lönedal. Han jobbar med psykofysiologi och biofeedback där han mäter kroppens förmåga att slappna av. Om nervsystemet för stress har varit för aktivt under många år så rasar till slut alla system som vanligtvis ska kompensera för allt för mycket aktivitet. Då stänger cellen av sin ämnesomsättning som drar igång inflammation, kroniska sjukdomar, allergier och man blir trött i hjärnan – till exempel. Han har en del metoder som hjälper kroppen att återställa sig till ursprungligt läge. Bl.a genom att dra upp cirkulationen i lymfsystemet så immunförsvaret trimmas upp och slaggprodukter kan rensas ut igen.

Vi har bjudit in honom på en föreläsning den 27 mars. Det är vill du inte missa! Det kommer finnas möjlighet att boka in sig på en mätning.

Lyssna gärna på Anders Lödedal som varit med i massa poddar hos Hälsosant och 4health.

Läs med om hans jobb på Coolmind Homeostas HÄR.

Så, då önskar jag er alla en härlig december med avkoppling, trevligt umgänge, nån gnutta dagsljus, grönkål, ädelost och apelsiner varvat med en och annan stund med pulshöjande ansträngning. Det skulle kunna va receptet på en bra start på nya året!