Festlig rabatt hela veckan!

Äntligen!

Just detta har ju precis ALLA väntat på. 20% på hela

Maria Åkerbergs sortiment av ekologisk hudvård 25-31 mars.

Du hittar alltihop hos mig på Storgatsbacken mitt i stan i Värnamo.

EXTRA ÖPPET UNDER VECKAN

Måndag 12.30-14.30

Tisdag 14.00-15.00

Onsdag butiken är STÄNGD hela dagen. Anders Lönedal är här och gör Biofeedback.

Torsdag 14.00-16.00

Fredag 12-13 + 15.30-17.30

Lördag finns jag med på Yogafestivalen i Gummifrabriken och har en hel del med mig.

Du kan maila beställning (ylva@ylvamsserar.se) under hela veckan, så plockar jag ihop din order och meddelar när den finns för avhämtning. Du betalar på plats. Glöm inte heller bort att du kan boka en ”privat shoppingtid” via Boka Direkt. Då kan du ha tur att sno åt åt dig en lucka på 15 minuter som ibland uppstår mellan mina behandlingar. Hitta en tid HÄR.

Jag har fyllt upp mina hyllor och rabatten gäller så långt dessa produkter räcker.