Nu är det snart jul igen

Vill du ge bort en fin gåva till någon denna julen? En personlig gåva som används med uppskattning varje dag, som man njutfullt bär närmast huden och som dagligen påminner om stor omsorg av både sig själv och naturen. Här finns många riktigt bra förslag till extra fina priser som levereras i ett snyggt paket.

Kom in och se, lukta, prova eller fråga om vad som passar dig eller din vän bäst. Jag håller på att duka upp alla julens erbjudanden från min butik utanför behandlingsrummet så du kan handla när det passar dig. Det står klart den 23 november, men godsakerna finns redan i butiken. Du kan klicka på varje bild här på hemsidan för att läsa mer om varje produkt. Vill du ha min hjälp har jag öppet som vanligt onsdag 15-17 och fredag 15:30-17:30, och säkert lite mer fram emot julen (kommer upp i sociala medier längre fram).

Maila gärna din beställning till ylva@ylvamasserar.se så meddelar jag dig när din order finns här för avhämtning och betalning i kassan eller utanför på trappan med betalning med swish. Inom Värnamo tätort kör jag gärna hem ditt paket till dörren.

Glöm inte bort att kolla in alla groddar och groddkärl som också är populärt att få. Titta in här.