Stängt för semester till den 10 januari

Jag börjar det nya året med semester i en vecka och är tillbaka den 10 januari.

Då har vi haft öppet i precis 1 år här på Storgatsbacken. Det känns som att ett år går så galet fort men det hinner samtidigt hända väldigt mycket. Vi är nu tre företag som finns här på samma adress. Frisörerna Petersson & Toht, Ylva Masserar och vår nytillkomna kollega PA nails design. Vi har skapat en skön puls här hos oss med människor som kommer in för att ta hand om sig i en jämn ström.

LYMFMASSAGE

Under hösten har jag gjort mycket lymfbehandlingar och jag kommer gå ytterligare en fördjupad kurs inom lymfmassagen i januari. Tisdag eftermiddag och onsdag morgon har jag reserverat tider i bokningen för lymfmassage eftersom det är riv efter dessa tider.

I februari startar Workshop Lymfstystemet där fler av er få chansen att lära er massor om vad man själv kan göra för att öka sitt immunförsvar bl.a genom att få igång andningen på ett bra sätt.

EKOLOGISK HUDVÅRD

I november drog jag igång med workshop Ekologisk Hudvård som varit väldigt uppskattade. Dessa träffar är i mitt behandlingsrum och vi har varit väldigt varierande grupper med intresserade människor. Jag berättar kort om hur de vegetabiliska, ekologiska ingredienserna i Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter förbättrar hudens naturliga funktioner och sen få var och en testa att göra en ansiktsbehandling på sig själv.

 

MAGE OCH TARMHÄLSA

Detta är ett hett ämne som har seglat upp på vill-veta-mer listan för oss hälsointresserade under detta året. Mer än hälften av all forskning som finns i ämnet är gjorda under de senaste två åren, så vi har massor att lära oss om hur vår livsstil påverkar den viktiga bakteriefloran och vad en god mag- tarmhälsa faktiskt kan göra för vår hälsa. Troligtvis kan vi till stor del styra vilka bakteriestammar som växer till och som sen i sin tur tillverkar vitaminer, signalsubstanser och fettsyror som är läkande och uppbyggande ute i kroppens alla delar. Det handlar om bra mat, rörelse och tillräckligt med vila. Att lära mig mer om det här och testa på mig själv prioriterar jag 2018.

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING HOS HUDTERAPEUTEN

Fruzsina kommer en gång i månaden till våren också. Passa på att boka upp din tid för maxad avkoppling och perfekt underhåll för ett fräscht ansikte.

Här kommer du direkt till alla behandlingar

Så…jag välkomnar 2018 och tar inte i allt för mycket med mina nyårslöften. Jag är en sån som gillar att bara flyta med och känna mej rätt nöjd när vardagen tuffar på, men samtidigt ha nåt extra kul inplanerat att se fram emot.

Tackar alla er som hittat in till mig under året och önskar er en skön start på det nya året!