Den här dagen har du längtat efter!

B A L A N S – ett viktigt ord, ett svårt ord, ett behagligt ord, ett stort ord. Kanske är det svårare att vara i den idag än någonsin tidigare.

Den 10 september hälsar vi Dig varmt välkommen till vackra Stora Ryd i Hånger för en heldag i hälsans tecken.

 

Maria (Mindful Training) och Ylva (Ylva Masserar) har skapat en heldag med en härlig mix av enkla men kraftfulla knep för att ge Dig inspiration och möjlighet att leva efter kroppens egna smarta biologi och hitta den balans som passar Dig bäst. Den här dagen har du längtat efter, vi har så mycket att dela med oss av! 

PROGRAM

9.00 Välkommen

9.15 Vi väcker kroppen med ett pass Yin Yoga så vi kommer i fin stämning inför den här dagen.

10.15 Maria berättar om Yin Yoga och Mindfulness både utifrån vetenskapen och hur det har hjälpt henne att hitta balansen mellan yin och yang.

12.15 Lunch – och mingel i det fria.

13.00 Medveten Andning, cirkulation och rörlighet. Ylva knyter ihop yogan med vad som fysiologiskt händer i kroppen och hjärnan när vi andas rätt och rör oss rätt. Vi gör praktiska övningar för att testa kroppens förmåga och funktion.

14.00 Hälsosam fika.

14.15 Låt maten bli din medicin. Mat, syra och vatten är det enda som kroppen behöver för att bygga, underhålla och reparera. Spelar kvalitén någon roll? Att prata mat provocerar, och idag provocerar vi!

16.00 Vinyasa Flow med Emma Carnhagen. En dynamisk form av yoga där våra rörelser leds av andning och gör oss mer medvetna om våra kroppar, vår andning och vårt sinne.

17.00 Dagen avslutas med förhoppning om massor av energi i kroppen och verktyg att ta med vidare i vardagen.


annonsNy

 

ANMÄLAN

Maila maria@mindfultraining.se eller ylva@ylvamasserar.se

Meddela namn och adress och även allergier eller specialmat. Menyn kommer vara gluten- och laktosfri för alla.

Vi börjar kl 9.00 och avslutar runt 17.00.

795 kr för hela dagen, inklusive både lunch och fika.

Avgiften ska vara betald senast den 3 september till Swish 123 430 81 44. Använd gärna ditt friskvårdsbidrag!

Ta med egen matta och vattenflaska (meddela om du vill låna). Vår förhoppning är att vi kan vara utomhus denna dagen så vi få klä oss efter det.

Hoppas vi ses!