Ekologisk hudvård

Jag har fullt sortiment av produkter för ansiktsvård från Maria Åkerberg. Tillverkade med ekologiska ingredienser i Frillesås på västkusten. 

Av övrigt sortiment har jag delar, alltså inte alla varianter i respektive produktgrupp. Kom in och titta, saknar jag något så beställer jag gärna hem och då får du alltid 15% rabatt på den varan. Det gäller också om du mailar mig när någon av dina favoriter, som inte ingår i mitt sortiment, börjar ta slut hemma. Maila i god tid så få jag hem detta vanligtvis inom en vecka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just nu har jag dessa produkter hemma till kropp, hår och makeup. Detta kan skifta lite. Jag har fortfarande kvar en liten del av sortimentet på utförsäljning med 20% rabatt.

Maila gärna din beställning så meddelar jag när du kan hämta dina varor på Storgatsbacken 4b när det passar dig. Du betalar med kort eller swish i kassan när du hämtar.

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webbplats” type=”url” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]