Prislista

ENSTAKA MASSAGE

60 minuter: 610 kr

45 minuter: 500 kr

30 minuter: 380 kr

3-KORT

60 minuter: 1647 kr

45 minuter: 1350 kr

30 minuter: 1026 kr

60 minuter rekommenderar jag om du har många spänningsområden eller vill ha en lång avslappnande stund där ansikte, fötter, händer kan ingå.

45 minuter är idealisk för de flesta. Då hinner jag jobba igenom några spänningsområden ordentligt men ofta också lite bonus som förhöjer behandlingsstunden.

30 minuter är bra om du vill testa hur jag är. Denna tid är också bra om du har en tuff spänning; då brukar du behöva 2-3 behandlingar med några dagars mellanrum.

KOMBINERA gärna din massage med en spa-behandling. Då klickar du på ”kombo-boka” som du hittar bredvid knappen ”avboka” i tidsbokningen. Jätte härligt att välja 30 minuters massage kombinerat med en vitaliserande ansiktskur (finns ännu inte att boka men jag jobbar på för fullt med mina nya tjänster).

FÖRETAGSMASSAGE är avdragsgillt som förebyggande friskvård. Kontakta mig för ett avtal med ditt företag. Jag kan ta emot personalen på egen vald tid i min lokal men åker även ut till er för massage på plats. Läs mer.

OBS! Friskvårdsbidraget kan du endast använda till massage, workshop lymfsystemet och kostrådgivning (ej spabehandlingar).