GDPR hos Ylva Masserar AB

Den 25 maj förstärks skyddet för personer vid behandling av personuppgifter, enligt EU-förordningen GDPR. Syftet med den nya lagstiftningen är ett ökat integritetsskydd. Du som individ ska ha rätt till insikt i när, vart och varför dina personuppgifter hanteras av andra. 

Här följer information om hur lagen behandlas hos Ylva Masserar. När du bokar en tjänst så samtycker du automatiskt att dina personuppgifter lagras enligt följande:

Den information som samlas in är de uppgifter som du lämnar vid din bokning av tjänst hos Ylva Masserar, det vill säga: namn, mejladress, telefonnummer, eventuellt meddelande och vid fakturering även adress.

Detta används för

  • ge dig information om din bokning och skicka påminnelse via sms.
  • kunna leverera din beställning och skicka kvitto/faktura via mail och post.
  • skicka nyhetsbrev och mail med information om erbjudanden, inspiration och påbud om aktuella aktiviteter hos Ylva Masserar som kan vara intressant för dig som återkommande kund. Du kan enkelt när som helst själv avregistrera dessa mail.

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kan komma att delas med aktörer som behandlar personuppgifter för min räkning.

  • På Boka Direkt (internetbokning) har support och receptionistpersonal tillgång men behandlar bara uppgifter på mitt uppdrag. Utvecklingsavdelningen har tillgång till alla uppgifter för att vid behov kunna driftsäkra och buggsöka systemet.
  • Via Visma eEkonomi har min redovisningskonsult tillgång men behandlar bara uppgifter på mitt uppdrag.

Lagring av personuppgifter sparas inte längre än vad som är nödvändigt enligt lagar och regler från myndigheter. Viss dokumentation sparas en längre tid enligt t.ex journalföringslagen och bokföringslagen.

Du har när som helst rätt att få tillgång till information som finns sparad om dig samt rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter. Du kan skriftligen kontakta mig och begära att jag tar bort dina personuppgifter.

Ansvarig för dina personuppgifter:

Ylva Masserar AB
Organisation: 559063-4944
Ylva Larsson
Storgatsbacken 4b
33130 Värnamo
Kontakt: ylva@ylvamasserar.se