Höstens tider ligger öppna för bokning

HÖSTEN 2021

Känns helt galet att första halvan av 2021 snart passerat. Våren har varit alldeles för seg i starten samtidigt som alla vant sig vid att almanackan är rätt tom utan händelser att knyta an till hur veckor och dagar passerar. Nu kan du i alla fall planera in dina tider hos mig från juli till december.

Observera att alla tjänster har justerade priser från och med 1 augusti.

Min semester börjar alldeles strax, redan vid midsommar. Vecka 29, 30, 31 är jag tillbaka men jobbar bara halvtid, sen kör jag på som vanligt. Lägg på minnet att jag alltså jobbar mitt i juli, om du håller dig här hemma omkring och är i behov av en behandling.

Glöm inte bort att använda friskvårdsbidraget från din arbetsgivare. Utnyttja det för en behandling hos mig!

Gå direkt till bokningen HÄR

Jag ligger lite lågt med att planera in workshops tills samhället blivit lite tryggare. Det kommer mail när det är dax och finns datum att boka.

 

BUTIKEN

Du har väl inte missat alla härliga och noga utvalda hälsosamma grejer som finns i min butik? Om inte, klicka in dit nu direkt och ta en titt!

Onsdag 14.00-17.00 och fredag 15.30-17.30 finns jag alltid i butiken och hjälper dig med tips och presenter. Maila mig gärna om du bara vill fylla på med något som är slut. Så ställer jag i ordning det till dig vid kassan för avhämtning när det passar dig.

Groddar & skott från Sproutly för odling hemma i köket.

Ekologisk hudvård från Maria Åkerberg.

Clean Collagen kosttillskott som reparerar, återställer och bygger upp leder och bindväv – bland annat.

Omega-3 kosttillskott med flytande olja av högsta kvalité.

Probiotika kosttillskott med bakterier för en sundare tarm.