Utomhusträning med Rootcamp

Rootcamp_logga

Prova-på-pass i Borgen (Alandsryd) söndagen den 12 mars kl 17.00. För alla motionärer från 16 år. Kom!

Ny camp startar den 22 mars.

Med Rootcamp få du en rolig, utmanande och framförallt effektiv träningsform utomhus på din egen hemort. Vi arbetar med kroppen och naturen som enda redskap och kan garantera en träningsupplevelse utöver det vanliga.

Vi tränar utomhus året om, i alla väder tillsammans i grupp. Och vi kan garantera att inget pass kommer att vara det andra likt. Genom en stor variation med individanpassade övningar fångar vi upp en bred målgrupp oavsett tidigare erfarenheter. Vi blandar inslag av löpning, styrka och kondition på ett fördelaktigt sätt och tar oss till olika platser för att upplevelsekänslan skall bli optimal. 100% träningsglädje!

För vem?

För alla, elitmotionär som soffpotatis. Enda kravet är att du för övrigt är frisk samt att du kan jogga i lugnt tempo i ca 2 km.

Känner du tvekan över löpningen så gör inte det! Alla tar sig i egen takt mellan våra stopp och det blir oftast bara 1000-1200 m. i taget. När vi gjort våra 12 pass så kommer det kännas så härligt att ha övervunnit den spärren och steget känns mycket lättare.

Hur och när?

Ett camp pågår under 6 veckor med 2 pass per vecka.

Pris: 995 kronor.

Camp 2: 22, 26, 29 mars. 2, 5, 9, 19, 23, 25, 29 april (uppehåll under påsklov). 3, 7 maj.

Onsdagar kl 18.00, start vid lekplatsen i Apladalen.

Söndagar kl 17.00, start vi parkeringen vid Borgen i Alandsryd.

Anmäl dig genom att klicka här. Kassan är öppen fram till den 26 mars och du kan använda kvittot för att utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

På taggen #rootcampvärnamo på Instagram finns bilder från våra pass i Värnamo.

Klicka på filmen för att se vad Rootcamp är:

rootcamp_filmen