Djävulsklo olja och Hajkräm

Djävulsklo oljadjävulsklo

Den här fantastiska oljan innehåller en sammansättning av oljor och örter som verkar smärtstillande och ger lindring av värken till dig som har artros, gikt och ömma och stela leder.

Oljan innehåller örter som t.ex. djävulsklo, vitpil, svartpeppar och kamomill, alla med en anledning att finnas där. Vitpil innehåller helt naturligt methyl acetylsalicylat som idag används som det verksamma ämnet i vanliga värktabletter – där det dock är kemiskt framställt. Djävulsklo är en afrikansk ört som lindrar värk i lederna. Perfekt att massera in på värkande fingrar, knän, fötter och armbågar. Många av örterna är också inflammationshämmande. Att kombinera Djävulsklooljan med Hajkrämen ger en ännu bättre verkan.

Alla ingredienser hittar du här.

Pris för 200 ml, 479 kr 

 

hajkrämHajkräm

Basen i denna vitaminrika krämen innehåller aloe vera och hajleverolja tillsammans med en rad utvalda örter. Krämen kan användas på hela kroppen med fina resultat på artros (med fördel Badrumsskåpet2tillsammans med Djävulsklo olja), hälsporre, reumatism, gikt, psoriasis och olika envisa och kliande eksem.

Hajleverolja innehåller akryl glycerol som ökar syretransporten ner på djupet vilket stärker immunförsvar, förbättrar sårläkning och skyddar mot infektioner. Hajleveroljan utvinns från grönlandshajen, som fastnar i näten av misstag på island och är naturligtvis inte tjuvfiskade, utan tas omhand istället för att kastas.

Alla ingredienser hittar du här.

Pris för 50 ml, 385 kr

 

Läs tidigare inlägg om Massagemjölk och Massageolja här.

 

Produktinfo