Massageolja och Massagemjölk

Jag kommer under veckan framåt presentera två av Scandinavian Herbs produkter åt gången. Ett stort sortiment av örtbaserade hudprodukter med bara riktiga råvaror, naturliga konserveringsämnen och konsistensgivare. Gastronomi för din hud!

 

Massageoljamassageolja2

Denna massageolja är bland det bästa man kan välja för muskelinflammationer och är den oljan jag  använder som bas i alla mina behandlingar. Den innehåller älgört med salicylater som har smärtstillande och antiinflammatoriska effekter.

Innehåller bl.a älgört, eucalyptus, svartpeppar, kamfer, enbär. Här finns alla ingredienser.

PRIS för 200 ml, 329 kr

 

massagemjölk2Massagemjölk

Använd Massagemjölken när du känner dig trött och stel i kroppen för en snabb och välgörande effekt. Stryk tunt ut Massagemjölk över det berörda området. Mjölken absorberas snabbt i huden och massage är inte nödvändig.

Denna sammansättningen av oljor och örter verkar muskelavslappnande och den kylande effekten ökar blodcirkulationen i det behandlade området. Aloe vera finns med i basen och sägs vara lika effektivt som kortison vid inflammationer. Detta skulle vara tack vare växtens innehåll av ett enzym som heter bradykinas. Massagemjölken innehåller pepparmynta som minskar nervreceptorernas känslighet och löser upp muskelkramper. Används med fördel på åderbråck för att stärka blodkärlen som normaliseras efterhand.

Innehåller bl.a japansk pepparmynta, rosmarin, kamfer, lavendel, eukalyptus. Här finns alla ingredienser.

PRIS för 200 ml, 284 krBadrumsskåpet2

 

De här två produkterna kombinerar jag i massagebehandlingen för att öka massagens effekt med örternas och de vegetabiliska oljornas tusenåriga väldokumenterade positiva verkan på kroppen.

 

Produktinfo