Nu finns tider för hösten 2020

PLANERA IN DIN HÖST HOS MIG

Nu har jag fyllt upp bokningen med tider från augusti till december. Efter sommaren hoppas i alla fall jag att vi ska slippa gå runt och vara rädda för närhet till varandra. Vi behöver fylla på med detta grundläggande mänskliga behov av samhörighet, beröring och avslappnade samtal.

Ni är många nya som kommit in hos mig nu under våren. Så häng med i svängen här nu direkt, tider på eftermiddag och kväll bruka gå åt direkt.

Kom direkt till bokningen HÄR

Kolla gärna runt bland alla mina tjänster. Kanske finns där nåt intressant för dig som du tidigare missat.

BOKA IN WORKSHOP OM EGENVÅRD FÖR LYMFSTSYEMET

Häng med på en workshop och lär dig hur lymfsystemet dränerar kroppen på slaggprodukter och neutraliserar vätskor samtidigt som immunförsvaret jobbar med att förinta virus, bakterier och parasiter. Två datum är satta för workshop i höst.

Det blir på söndagar: 20 september och 8 november.

Läs mer om detta och boka dig HÄR

PRESENTKORT

Jag har fortfarande presentkortsförsäljningen stängd, med öppnar upp den under december.

BUTIKEN

Du har väl inte missat alla härliga och noga utvalda grejer som finns i min butik? Om inte, klicka in dit nu direkt och ta en titt!

Onsdag 14.00-17.00 och fredag 15.30-17.30 finns jag alltid i butiken och hjälper dig med tips och presenter. Maila mig gärna om du bara vill fylla på med något som är slut. Så ställer jag i ordning det till dig vid kassan för avhämtning när det passar dig.

Groddar & skott från Sproutly för odling hemma i köket.

Ekologisk hudvård från Maria Åkerberg.

Clean Collagen kosttillskott som reparerar, återställer och bygger upp leder och bindväv – bland annat.

Omega-3 kosttillskott med flytande olja av högsta kvalité.

Probiotika kosttillskott med bakterier för en sundare tarm.