Klapparna alla vill ha!

MARIA ÅKERBERG tillverkar ekologisk hudvård med fullt sortiment till ansikte, kropp och makeup.

Vegetabiliska oljor och aktiva ingredienser från blommor, blad och knoppar ger huden maximal näring. Kvalitén är i toppklass på både ingredienser och hela kedjan i tillverkningen och tar stor hänsyn till både människa och miljö.

 Välkommen in och köp julklapparna som alla vill ha! Här bjuder jag på ett urval av härliga erbjudanden speciella för julen 2017.

HAND & FOOT CARE SET  |  199  (värde 246 kr)

Fuktboosta händer och fötter i vinter! De närmaste månaderna får vi utstå mycket kyla och vind, vilket torkar ut huden och gör behovet av fukt större än någonsin. Hand & Foot Care Set innehåller produkter som passar alla, även de med väldigt känslig hud. Hand Cream 100 ml, Foot Cream 100 ml i en röd organzapåse.

MINDFULNESS RITUAL SET  | 299 KR  (värde 393 kr)

Sex stycken speciellt utvalda produkter i reseförpackning (30 ml) levereras i en necessär av ekologisk bomull, med instruktioner för att skapa en stund av mindfulness.

SPA RITUAL SET  |  229 KR  (412 kr)

En färdigpackad spaupplevelse i en ekologisk bomullsnecessär tillsammans med en folder som guidar dig hur du ska göra spa ritualen.

MOISTURISING TREATMENT  |  318 KR

Tillsammans blir Papaya Peeling 30 ml och Face Mask Moist 50 ml en aktiv kur som passar en torr hud. Huden boostas med näring och lyster, blir sammetslen och djupt återfuktad. Moisturising Treatment används med fördel som en kur över natten i två veckor och den passar även en känslig hud, dock inte för dem som har rosacea. En informativ folder om hur kuren genomförs medföljer i den lyxiga orgazapåsen.

CLEARING TREATMENT  |  308 KR

AHA & Jojoba Peeling 30 ml och Face Mask Clearing 50 ml är en kur som renar huden samtidigt som den tillför mycket fukt. Kuren verkar även uppfräschande, utslätande och återfuktande för alla hudtyper, men är speciellt bra för rosacea, acne, oren och fet hud. Clearing Treatment kan med fördel göras som en kur över natten i två veckor. En informativ folder om hur kuren genomförs medföljer i den lyxiga orgazapåsen.

BABY GIFT SET  |  399 KR (värde 535 kr)

Ett färdigpackat baby kit till den nyfödda bebisen, levereras tillsammans med MÅ tvättlappar. En mycket trevlig gåva att ge till nyblivna föräldrar. Baby Wash 125 ml, Baby Oil 125 ml, Baby Lotion 125 ml, Baby Care 10 ml och MÅ Tvättlappar 4-pack. Instruktion om hur du gör egna tvättlappar medföljer.

BEARD CARE SET  |  299 KR  (värde 368 kr)

Ett väl omhändertaget skägg är alltid snyggt! Nyckelorden här är ”väl omhändertaget”, men det är enklare än man kan tro. Bra produkter och goda vanor ger ett stiligt resultat.

Shaving Cream är en mjuka rakcreme ger ett bra glid för hyveln, och skyddar huden under rakningen. Cremen mjukar upp stråna vilket förenklar rakningen. Används utan rakborste, eftersom den inte löddrar.

Beard Oil Nyhet!
Vår skäggolja med kallpressad Broccoliolja mjukgör torra, risiga hårstrån, och ger ett välvårdat utseende med mjuk hud och fräscht skägg. Oljan förebygger inåtväxta hårstrån och verkar bakteriedödande, vilket gör den lämplig som aftershave. Ta ett par droppar olja och massera in dem i skägget, ända ner till rötterna.

FACIAL KIT  |  469 – 649 KR

Startkit som finns i fem varianter för olika hudtillstånd. More, Clearing, Moist, Supplement och Gentle. Du får rengöring, ansiktsvatten, ansiktskräm, peeling och mask. En perfekt start för ge ansiktet maxad näring med vegetabiliska oljor och aktiva ingredienser från blommor, blad och knoppar.

ÅRETS JULKLAPP

MÅ RECOVERY TREATMENT   |  900 kr  (värde 1149 kr)

En behandling som kombinerar två lyxigt återhämtande nyheter: Body & Massage Oil White Chocolate SAMT ett presentkort på MÅ Recovery Treatment. 75 minuters lyx med kroppspeeling, minifacial och massage. Garanterat välmående utlovas!

PURE CELL TREATMENT  |  1295 kr  (värde 1495 kr)

MARIA ÅKERBERG är det första varumärket på marknaden att erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, Stamcellerna från Rosenrot lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Ansiktsbehandlingen Pure Cell Treatment passar precis alla. Under 75 minuters lyx njuter du av rengöring, peeling, mask och serum som avslutas med att cellerna penslas på och masseras djupt ner i huden med lång och vansinnigt skön massage.