Rootcamp: #träningsglädje #utomhus #tillsammans

Är det inte just de här tre komponenter som gör att du efter ett träningspass redan längtar efter nästa?

Jag har just tillbringat en helg med Rootcamp Outdoor Academy för att bli instruktör och gör #CAMP1 som min testomgång för att bli certifierad enligt Rootcamps koncept. Att delta denna gången är helt gratis för dig. Min önskan är bara att du verkligen är lockad av att vara med hela perioden både för att du ska få resultat och att jag ska få träning som instruktör.

BokaDinPlats

Läs allt om Rootcamp på hemsidan: www.rootcamp.se

Titta på den inspirerande filmen om vad vi gör på våra pass.

Ett pass tar ca 1 timma och bygger på att vi springer en runda där vi gör två stopp för lekfulla styrkeövningar, individuellt eller i par. Vi håller till i varierad terräng och tar hjälp av naturen för att öka belastningen eller helt enkelt för att göra övningarna roligare. Vid något av de 12 passen gör vi tester på hur den individuella konditionen och styrkan ser ut just nu.

Vi tränar utomhus hela året i alla väder vilket kanske gör att vi få anpassa platserna efter snön och temperaturen nu i början. Jag startar en FB grupp för deltagarna där vi håller kontakten.

Träningsdagar

Vi startar på onsdag i vecka 4 den 27 januari.

Onsdag: 18.00-19.00 uppsamlingsplats: Apladalens lekplats (kom i tid)

Söndagar: 17.00-18.00 uppsamlingsplats: friluftsgården Borgen, Alandsryd (kom i tid)

Ring på kvällstid om du undrar över något: 0708-646878

Tipsa gärna fler vänner!

Anmäl dig nu direkt och känn dig varmt välkommen att hänga med mig ut i skogen!

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adress’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Ålder’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Tränar i stort sett aldrig men vill komma igång och ha stöd av gruppen.’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Anser mig i ganska bra form men tränar periodvis och behöver pepp.’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Tränar året om och är i bra form och vill nu ha variation.’ type=’checkbox’/][/contact-form]