Vill du träna med mig?

#Camp2 startar den 23 mars. Nu är det dax att anmäla sig!

Med Rootcamp få du en rolig, utmanande och framförallt effektiv träningsform där vi arbetar med kroppen och naturen som enda redskap och kan garantera en träningsupplevelse utöver det vanliga.
Vi tränar utomhus året om, i alla väder tillsammans i grupp. Och vi kan garantera att inget pass kommer att vara det andra likt. Genom en stor variation med individanpassade övningar fångar vi upp en bred målgrupp oavsett tidigare erfarenheter. Vi blandar inslag av löpning, styrka och kondition på ett fördelaktigt sätt och tar oss till olika platser för att upplevelsekänslan skall bli optimal med 100% träningsglädje!

Ett camp pågår under 6 veckor med 2 pass per vecka.

Titta på filmen här för att se vad Rootcamp är.

Här bokar du din plats till #Camp2.

För vem?

För alla, elitmotionär som soffpotatis. Enda kravet är att du för övrigt är frisk samt att du kan jogga i lugnt tempo i ca 2 km.

Prova-på-pass

Start vid lekparken i Apladalen onsdag den 16 mars. Du få vara med på ett typisk pass med Rootcamp och se om det känns som något för dig. Att delta denna kvällen förbinder dig inte till vidare deltagande. Du anmäler ditt intresse till prova-på-passet genom att skicka ett mail till ylva@ylvamasserar.se.

Vi har precis genomfört #Camp1

… och har haft så kul tillsammans. Vi har varit 18 st i gruppen. Några har varit erfarna motionärer och andra har fått en nystart. Så härligt att se förbättring och framförallt att viljan att utmana sig själva har ökat för varje vecka. Vi har tränat i bäcksvart mörker med pannlampor, snöyra, värsta geggan från smältsnö, sköna minusgrader, halt och frysta spår. Så på #Camp2 ser vi fram mot att tillsammans möta våren i skogen!

Birgen1

Här hittade vi en plats med torr böljande mossa och körde stafett med krama träd och boxning. Nästa stopp på löprundan blev Selmas Cirkel där alla stora musklegrupper fick en rejäl omgång.

 

Borgen2

Den här kvällen stannade ljuset kvar nästan till slutet av vårt pass. Vi körde styrketest med AMRAP för att sen löpa till en annan plats och gjorde en fartfylld parlek. Vi dröjde kvar lite vid brasan efteråt och drack på ett gott te och käkade en energiboll vid brasan.