Rådgivning i grupp

Vet du att socialstyrelsen har godkänt lågkohydratkosten för behandling av övervikt och diabetestyp 2 och att en svensk statlig expertutredning visade nyligen att lågkolhydratskost ger snabbare viktminskning och förbättrade hälsovärden än annan kost?

Kom med på denna kursen där vi går igenom vad lågkolhydrats kost är och varför det är hälsosamt. 

För många kan det vara uppmuntrande och en sporre till förändring av att ha gemenskapen i en grupp. Du träffar nya vänner med samma intresse, och diskussionerna blir spännande med allas tidigare erfarenheter, som ställs mot de ämnen som kursplanen ska ta upp.

På kursen får du praktiska tips att använda i din vardag. Du få lära dig vikten av att ha kontroll på ditt blodsocker, vi pratar om vetenskap, tillsatser i maten, människans evolution, ämnesomsättnig, sötsug, mättnad/hunger, hormonbalansens betydelse, energilagring, stressens påverkan, välfärdssjukdommar och givetvis massa matprat med inspiration till ”ny” matlaging.

Vi träffas varannan vecka sammanlagt 6 gånger, ungefär 12 timmar.
Du får ett kursmaterial som hjälper dig igång på hemmaplan och där finns också en matplan med recept för fyra veckor.
Och så dricker vi kaffe/te och smakar på litet tilltugg.

Pris: 1800 kr

Under dessa 12 veckor blir du inbjuden till en sluten grupp på facebook där alla kan diskutera och du har, om du vill, personlig rådgivning med mig på mail mellan våra träffar.

Ingen kurs är just nu inplanerad, men maila mej gärna intresse.

/s-personlig.jpg       /s-grupp.jpg       /s-motionfrukost.jpg       /s-vannerpar.jpg

/s-hemmahos.jpg       /s-familjen.jpg       /s-inspiration.jpg       /distans.jpg

Lämna ett svar