Jag söker testpersoner!

Har du sömnproblem eller snarkar du?

Har du astma?

Är din näsa ofta täppt?

Har du problem med smärta och värk?

Är du stressad och har en hjärnan som går på högvarv?

Har du återkommande halsinfektioner?

Är du ofta rädd, orolig eller nervös?

Är du överviktig?

Har du högt blodtryck eller andra hjärt/kärlproblem?

Har du låg energi och uthållighet?

Jag är just nu mitt uppe i min utbildning till andningsinstruktör och söker två personer som är drabbad av något av de här problemen. Tycker du det låter spännande att prova att lära dig andas rätt för att se om dina problem blir bättre eller kanske t.o.m försvinner? Du som ständigt stressar får ett värdefullt redskap att ta till för att snabbt få ro i kroppen.

Så här blir upplägget för testpersonerna:

Det är du som gör jobbet! Ju större insats du är beredd att satsa desto bättre effekt får du.

Vi träffas 90 minuter och gå igenom ett 28-dagars program där du aktivt ska registrera fysisk aktivitet, sömnvanor och andningsträning. Vi kontrollerar hur du andas nu och jag förklarar hur andningen ska fungera, vad den påverkar i kroppen och hur rätt andning kan förbättra ditt specifika problem. Du få med dig boken Medveten Andning, en Relaxator (som tränar dina andningsmuskler), och Sleep Tape att använda på natten.

Tidsmässigt är det bara någon form av fysisk aktivitet som behöver avsättas tid till. Relaxator och Sleep Tape använder du i vardagen när du gör andra saker.

Under alla 28 dagarna har du full feedback från mig, det är ju jag som ska lära mig med din hjälp! Jag har själv just avverkat min första vecka och haft några aha-upplevelser.

28-dagars startar vecka 38.

Jag vill starta igång två entusiastiska personer under nästa vecka. Hör av er med frågor och intresse på min mail ylva@ylvamasserar.se eftersom jag sällan kan svara i mobilen. Tipsa gärna vänner som kan vara i behov och intresserade.

Att delta kostar 400 kr av den anledningen att jag tror att man är beredd att själv göra den insatsen som behövs när man betalat för tjänsten.

Testpersonerna är anonyma men OM de godkänner det så kan ni andra få följa deras framsteg på Facebook.

Läs massor om Medveten Andning här.