November laddar upp för högtid!

Header_november

 

 

Mitt eget behandlingsrum står snart klart!

Boka tid_knapp_ny

I mitten på november får jag ett helt eget rum där mina behandlingar kan utföras i lugn och ro. Adressen är densamma, alltså Myntgatan 8. Detta innebär att jag kommer att jobba heltid och lägga upp många fler tider i onlinebokningen.

Lördagen den 29 november har jag invigning av min lokal med fina erbjudanden och prova-på-behandling. Du får inbjudan i ett senare utskick, för det här vill du ju inte missa!

Efterhand kommer du att kunna välja fler varianter på behandlingar. I nuläget har jag lagt till en anti-stress behandling och även kostrådgivning som du kan boka som vanligt på BokaDirekt, eller ringa mig om det passar dig bättre.

Presentkort till far!

Det är klart att även far vill ha ett presentkort på massage på farsdag den 9 november.presentkortnyhetsbrev

Beställ ett enkelt på min hemsida genom att fylla i alla uppgifter här så skickar jag presentkortet till önskad postlåda. Eller ring och beställ för att sen komma in och hämta det på Skin Kroppsvård efter överenskommelse. När jag är ensam i lokalen har jag dörren låst under pågående behandling. Du når mig här.

Perfekta julklappen till dina anställda!

Ge ett presentkort på massage till din personal i julklapp.

Köp 10 st och få 5% rabatt.

Köp 20 st och få 10% rabatt.

Köp 30 st eller fler och få 15% rabatt.

Glöm inte bort att utnyttja ditt friskvårdsbidrag innan året är slut!

Vid årets slut faller din kvarvarande summa av friskvårdsbidraget ut. Har du en stor summan kvar så passa på att köpa ett 3-kort och kom på täta behandlingar hos mig fram till nyåret. Härligt att koppla av på massagebänken en stund och låta sig bli väl omhändertagen!

Här får du information om priser!

Gilla ylvamasserar!GillaMigPåFB

På Facebook skriver jag om det mesta som ger en hållbar och vital hälsa som engagerar mej. Jag lägger också ut när jag får ett återbud om du behöver tid snarast, eller om jag har något specifikt erbjudande ”just nu”.

Nu ser jag fram mot att nå 100 ”gilla”. Då kommer jag att tacka er alla för den värdefulla hjälpen med att marknadsföra mig. Du kommer att kunna delta i en tävling där massage är vinsten.

Klicka på symbolen så kommer du direkt till sidan.