Nya tider i onlinebokningen!

Idag har jag skickat ut nyhetsbrev till alla er som prenumenerar.

Jag startar igång höstens aktiviteter den 5 augusti på Myntgatan.

Nu finns tider upplagda i kalendern för några veckor framåt och priserna finns under en egen flik i menyn. Du väljer längd på din behandling så kommer vi överens om vilka områden vi ska jobba med. Titta in i bokningen då och då för jag kan lägga upp fler tider om jag har möjlighet till det. Gilla min sida på Facebook så missar du inga nyheter.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något, vill fråga om ett problem eller om du har akut ont men inte hittar en snabb tid i kalendern.

Jag har inga datum för kurserna om kosten inlagda just nu. Men kontakta mig för intresse eller om du vill ha en individuell kostrådgivning.

Varmt välkommen!

Boka tid_höst