Pure Cell Treatment

Världsunik prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller

Maria Åkerberg är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter Maria Åkerberg ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förut.

rosenrot

Levande stamceller odlas fram av Rosenrot

Vad är stamceller och var kommer de ifrån?

Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler.

Maria Åkerberg är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför hon valt att satsa på levande stamceller är för att de ger unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom de är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd då huden får kraft att reparera sig själv.

Hon äger själv odlingen och projektet har sitt ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

– Jämnare hudfärg
– Mer lyster
– Dämpning av pigmentering
– En starkare och friskare hud
– Färgutjämning på acneärr
– Ökad spänst i huden

Vad händer när cellerna tillförs?

– Huden blir fullproppad med antioxidanter
– Kollagenbildningen i huden stimuleras
– Hudens cellförnyelse ökar
– Huden blir fuktmättad och får en perfekt fettbalans

Hur ofta kan man göra behandlingen?

Pure Cell Treatment är en skön och avkopplande behandling som passar att göras vid enstaka tillfällen för den som vill ha en behandling med det där lilla extra. Vid vissa hudproblem kan man göra en kur på sex gånger var 3:e vecka.

BOKA Pure Cell Treatment