Semester 2020

STÄNGT FÖR SEMESTER fr.o.m. 11 juli, tillbaka 10 augusti

Då är det dax igen för en månad med maxad Fri Tid. Känns som alldeles nyss jag skrev min förra sommarhälsning men ett helt år har passerat. Det senaste halvåret går ju till historien för oss alla på något sätt. Verkar som att vi i framtiden alltid kommer referera till före eller efter Corona.

Här hos mig har vardagen tuffat på som tidigare. Det var lite stormigt under mars men sen har det varit en jämn ström med kunder som varit väldigt lyhörda för alla rekommendationer om hygien och välmående, precis som vi som jobbar här.

Nu önskar jag verkligen att alla passar på att göra det som en tycker att vardagen vanligtvis innehåller för lite av. När ska man annars göra det liksom, om inte när det är semester!

AKUT SMÄRTA

Du som bruka komma regelbundet på behandling har alltid möjlighet att maila mig om du drabbas av något akut under semestern som du tror att jag kan hjälpa dig med. Är jag på hemma plan så kan vi komma överens om en tid för behandling. Mail: ylva@ylvamasserar.se

HANDLA VIA MOBILEN

Under vecka 29 och 30 kommer det vara öppet sporadiskt på Storgatsbacken 4. Om du behöver något från butiken så har du möjlighet att gå in själv och shoppa loss med mig via FaceTime eller nån liknande plattform. För-shoppa gärna under fliken ”Butiken” här ovanför i toppen på sidan.

  • Smsa mig en förfrågan om när du vill handla. Nummer 0708-646878.
  • Ring mig när du är inne i butiken.
  • När du handlat klart så skickar jag swish-nummer och summan som du handlat för.

Så bra va!