Sommartider!

Header_juni15

Nu tar jag semester hela vecka 24 och är tillbaka med massa ny energi veckan efter. Räkna inte med att jag kollar av mail och telefon regelbundet, men jag svarar/kontaktar dig när jag är tillbaka veckan efter.

Tider för nästkommande veckor finns att boka här.

Jag kommer att ha öppet sporadiskt under vecka 28, 29, 30 och 31 så titta i bokningen om du behöver massage. Behöver du akut hjälp så skicka gärna ett sms eller ring så försöker vi lösa en bokning om jag är i Värnamo.

Presentkort till en sommarledig student!

sommarlov_bildDet måste väl ändå vara den perfekta starten på sommarlovet för en utarbetad student – att få komma på en lång härlig massage. Massage rensar ut stressens dåliga effekter och frisätter istället sköna hormon som ge både muskler och sinnet avslappning.

Vill du köpa presentkort till en student under nästa vecka så är det öppet på Skin hela dagen på måndag, tisdag och onsdag. Titta in så få du hjälp av Elise.

Presentkort kan du beställa här på hemsidan under hela sommaren. Vill du ha ett presentkort brådskande så skickar jag ett digitalt till din mail.

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos mig!

Passa på att köpa ett 3-kort och kom på lite tätare behandlingar hos mig under hösten. Eller gå ihop med några arbetskamrater och kom på kostrådgivning. Jag kickar igång er med massor av tips och inspiration om hur ni lagar enkel och näringsrik mat som ger er massor av energi.

Det är bara hälften av dessa pengar som utnyttjas på landets arbetsplatser. Prata med din arbetsgivare vad som gäller på din arbetsplats, det det kan var lite olika. Men i grunden så ingår både massage och kostrådgivning.

Här får du information om priser!

GillaMigPåFBGilla ylvamasserar.se

På Facebook skriver jag om det mesta som ger en hållbar och vital hälsa som engagerar mej. Jag lägger också ut när jag får ett återbud om du behöver tid snarast, eller om jag har något specifikt erbjudande ”just nu”.

Klicka på symbolen så kommer du direkt till sidan.