Välkommen på föreläsning med Anders Lönedal – Du mår som du andas!

 

Anders Lönedal – specialist inom tillämpad psykofysiologi – föreläser om andningens betydelse för hälsan och välbefinnandet.

Anders förklarar på ett lustfyllt och lättfattligt sätt vad som händer i kroppen vid stress, varför vi mår som vi mår och framförallt – vad vi kan göra åt det.

Linda Öhrn kom till Anders för sex år sedan för att hennes kropp var på väg att helt stänga ner. Hon var väldigt överviktig, hennes hjärna och muskler fungerade inte alls och huden var helt livlös. Anders konstaterade snabbt att hon led av lipödem som de tillsammans jobbar med att reducera genom att läka och återställa kroppens naturliga biologiska funktioner. Under kvällen berättar Linda sin historia.

Mer information om hur Anders och Linda jobbar finner ni på deras hemsida:
https://www.coolmind.se

De har också varit med och pratat i många poddar som finns samlade HÄR.
Lyssna gärna på någon av dem före föreläsningen, om du inte redan gjort det.

Lymfsystemet tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp och reningsverk. Kanske har du hört talas om att störningar i lymfcirkulationen kan ge lymf- och lipödem och tycker att symptomen för detta stämmer väl in på hur du mår? Problemen behöver inte heller synas på utsidan utan istället sätta sig som t.ex. ledvärk, upprepade infektioner och allergier. En diagnos med efterföljande behandling finns inte inom sjukvården i dagsläget. Under denna kväll kommer du förstå varför problemen uppstår och hur du med egenvård och förändringar i livsstilen får fart på lymfsystemet igen med ökad rörlighet och bättre hälsa på långsikt.

Du kommer direkt till bokningen HÄR, där finns också all detaljerad information om föreläsningen. Och HÄR kommer du till annonserat evenemang på Facebook där du gärna få klicka dig som ”kommer” och väldigt gärna dela med dina vänner så klart.

Välkommen hälsar Annica och Ylva!