Välkommen till mingel på lördag!

Nu ger jag upp kampen mot de stora jättarna som säljer hudvård på nätet!
Den 23 november bjuder jag in dig till utförsäljning av hela sortimentet av Maria Åkerbergs ekologiska kroppsprodukter och makeup.

35% på alltihop, bara idag!

OBS: det gäller alltså bara produkter till kropp och makeup, allt som finns hemma på lager. Gissar på runt 100 produkter.

Jag kommer behålla komplett sortiment till ansiktsvård och vissa extra populära produkter till kroppen, t.ex. deodoranter och så klart flytande foundation. Då blir det plats på hyllorna för andra hälsosamma prylar och produkter som är mina absoluta favoriter.

Välkommen lördagen den 23 november kl. 15.00 till ca 17.00.
Jag inleder med att prata om mitt största intresse; mat, på temat ”Varför äter vi” och bjuder på extra gott fika och en överraskning.

Sen är det fritt för mingel och att hitta dina favoriter billigt och kanske passa på att handla julklappar till någon annan som också gillar svensk hållbar ekologisk hudvård.

Anmäl dig på mail ylva@ylvamasserar.se så snabbt som möjligt. Märk mailet med KUNDKVÄLL. Du få bjuda med en vän som också har samma intresse som du och jag.
Jag gör plats för 30 stycken här inne på Storgatsbacken och det finns 9 stolar som just nu är lediga, så haffa din direkt!

Varmt välkommen till en mysig eftermiddag!